Köşker’e bir destek de  Dernekler Birliği’nden
 Toplumun hemen hemen tüm kesimlerinden destek gören Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker’e bir destek de Gebze Dernekler Birliği’nden geldi!

 

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e destek yağıyor. Toplumun her kesiminden adaylığı noktasında tebrik ve destek alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e bir destek de Gebze Dernekler Birliği’nden geldi. Başkanlığını Mustafa Rençber’in yaptığı ve çatısı adlında hemşeri ve kültür derneklerini buluşturan Gebze Dernekler Birliği, Başkan Köşker’e desteklerini açıkladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i kent meydanındaki makamında ziyaret eden Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber, “Gebze’mizin marka şehir olması için durup dinlenmende çalışan başkanımızın her zaman yanındayız. Göreve geldiği günden bugüne kadar derneklerin her zaman destekçisi olan başkanımızın yeniden aday gösterilmesi tüm Gebze’miz gibi bizleri de mutlu etti.

KÖŞKER: TEK GAYEMİZ GEBZE

Hizmetleriyle ve projeleriyle farkını ortaya koyan belediye başkanımız, yeni dönemde Gebzelilik bilinci ve şehir kimliğinin oluşması için çalışacaklarını bildirdi. Bizler de Gebze’mizde Gebzelilik ortak paydasında buluşmak ve şehrimizin gelişmesi için başkanımıza olanca desteğimizi vereceğimizi ilan ediyoruz. Gebze’miz için hayırlı olsun” dedi. Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz kıymetli derneklerimizin temsilcilerinin desteği ve değerli hemşerilerimizin teveccühüyle Gebze’mizi ele ele daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Tek gayemiz Gebze. İnsanımıza yatırım yaparak, ortak paydamız Gebze’miz için gece-gündüz çalışacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817