Köşker’e derneklerden tam destek!
Derneklerin yemeğine konuk olan Başkan Köşker, “Doyduğumuz yer olan ve ortak paydamız olan Gebze’mizde Gebzelilik bilincinin yerleşmesi için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi

 

DERNEK BAŞKANLARI

Gebze’de faaliyet gösteren derneklerden, Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker’e tam destek. Başkan Köşker, Gebze’de faaliyet gösteren hemşeri ve dayanışma dernekleri tarafından düzenlenen yemeğe konuk oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, belediye meclis üyelerinin de katıldığı yemeğin ev sahipliğini; Gebze Dernekler Birliği çatısı altında toplanan 38 dernek yöneticisi üstlendi.

HEP YANIMIZDA OLDU

Yemek öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Dernekler Birliği Başkanı Erol Akalın, “Cennet ülkemizin farklı noktalarından kalkıp Gebze’ye gelerek yerleşen ve artık bir anlamda Gebzeli olan hemşerilerimizi temsil eden derneklerin yöneticileri, Başkanımız Adnan Köşker’e bugüne kadar kentimize kazandırdığı hizmetlerden ötürü bir kez daha teşekkür ederiz. Kültürlerin yaşatılmasında önemli rol oynayan derneklere desteğini biran olsun esirgemeyen Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker inanıyoruz ki; önümüzdeki yıllarda da kentimizin daha yaşanabilir şehir kimliğine kavuşabilmesi adına daha nice güzel projelere imza atacaktır. Başarılarının devamını dileriz” dedi.

GEBZE ORTAK PAYDAMIZ

Ev sahibi birlik başkanı Akalın’ın ardından selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizleri bu güzel akşamda ağırladınız, konuk ettiniz. İlginize ve ev sahipliğinize teşekkür ederim. 81 vilayetin kültürünü bağrında kardeşçe barındıran Gebze’miz bir gül bahçesi. Geleneklerin ve göreneklerin yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışan derneklerimizin her zaman yanında olduk, destekçileri olduk. Doyduğumuz yer olan ve ortak paydamız olan Gebze’mizde Gebzelilik bilincinin yerleşmesi için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Gebze’mizi hep birlikte önümüzdeki süreçte bir tarih ve kültür şehri haline dönüştüreceğiz inşallah. Desteklerinizden ötürü bir kez daha teşekkürlerimi iletmek isterim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817