Köşker’e federasyondan konuklar
 Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu’nun yeni başkanı Zeki Gündüz ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Konuklarını ağırlayan Köşker, “Tüm gayemiz Gebze’mize hizmet etmek ve Gebze’mizi daha yaşanabilir bir marka şehir haline getirebilmek. Yeni dönemde de bunu birlikte başaracağız inşallah” dedi.

 

 

 

FEDERASYON YÖNETİMİ

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu’nun yeni yönetiminden Başkan Köşker’e hayırlı olsun ziyareti. Kurucu başkanlığını Erol Akalın’ın yaptığı ve 22 Aralık’ta gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Zeki Gündüz ve federasyon yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Partisi tarafından belediye başkanlığı için yeniden aday gösterilen Başkan Köşker’e hayırlı olsun temennilerini ileten Federasyon Başkanı Zeki Gündüz, “Belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz. Adaylığı hayırlı olsun.

TEK GAYEMİZ GEBZE

Rabbim yeni hizmetleri Gebze’mize kazandırmayı kendisine nasip etsin inşallah” dedi. Federasyon yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, “Bu nazik ziyaretlerinden ötürü federasyon yöneticisi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Derneklerimizle her zaman bir olduk, birlikte hareket ettik, destekçileri olduk. Tüm gayemiz Gebze’mize hizmet etmek ve Gebze’mizi ele ele gönül gönüle vererek daha yaşanabilir bir marka şehir haline getirebilmek. Yeni dönemde de bunu birlikte başaracağız inşallah” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817