Köşker’in 10 Kasım Mesajı
 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Atatürk’ün eserleri, askeri ve siyasi başarılarıyla tarihe malolmuş bir lider olduğunu belirtti.

Atatürk’ün liderlik yeteneği, düşünceleri, askeri dehası ve üstün başarıları ile tarihe mal olmuş bir lider olduğunu belirten Başkan Köşker 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.O, tüm dünyada takdir edilen başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe malolmuş bir önderdir.Atatürk, umutların yok olduğu bir dönemde, milletimizi aynı ülkü etrafında birleştirmiş, Millet-Ordu bütünleşmesiyle yürüttüğü Kurtuluş Savaşı’yla büyük bir zafer kazanmıştır.

Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşarakTürkiye’nin her alanda yükselmesi için çalışan Atatürk, milletimizin onurlu bir ulus olarak dünyada saygın bir konuma yükselmesini sağlamıştır.Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Atatürk’ün tarihi başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer uluslara da yol gösterici olmuştur.

Atatürk’ün mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalı, Cumhuriyetimizi yaşatmanın, hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız.Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 76. yılında O’nu bir kez daha sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817