banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖŞKER’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
 Mesajında Cumhuriyetin 92. Kuruluş yıldönümüne ulaşmaktan millet olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Köşker, “ Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize bıraktığı en önemli miras olan Cumhuriyet’in Kuruluş Yıldönümü’nü bir kez daha idrak ediyoruz. Cumhuriyetlemilli irade yönetimin kaynağı durumuna getirilmiş, egemenlik kayıtsız şartsız milletimize verilmiştir” dedi.

Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti:

“Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletin egemenliğine dayanan, şeffaf yönetim anlayışını ve demokratik açılımları beraberinde getiren Cumhuriyetle Türkiye,  uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. 92. Yıldönümünü idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin yeni eserlerle yüceltilmesi, varlığımızın sonsuza kadar sürdürülebilmesinin en önemli güvencesidir. Bizler  bu bilinç ve kararlılıkla çalışacak, devlet ve millet olarak Cumhuriyetimizin etrafında kenetlenecek ve onu yeni eserlerle yücelterek yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826