KÖŞKER'İN ANNELER GÜNÜ MESAJI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Annelik duygusunun karşılıksız sevgiye dayanan çok yüce bir duygu olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Hayatımızın ilk anından başlayarak bizleri sevgi, şevkat ve ilgiyle büyüten ilk öğretmenlerimizdir. Annelerimiz yetiştirdikleri nesillerle milletlerin geleceğinde en önemli rolü oynamaktadır” dedi.

ANNELERİMİZE YILIN HER GÜNÜNDE İLGİ GÖSTERMELİYİZ

Annelik makamının sadece kadınlara verilen gıpta edilecek bir makam olduğunu belirten Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti:

“Annelerimiz bütün bir insanlığı yetiştiren en değerli varlıklarımızdır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Sağlıklı, huzurlu ve bilinçli bir toplum olmanın yolu annelerin eğitiminden geçer. Bu nedenle bizler, anne adaylarının en iyi biçimde yetişmeleri, kendilerini geliştirmeleri, bilinçli anneler olarak çocuklarına iyi örnek olmaları için genç kızlarımıza her türlü yardımı ve desteği vermeliyiz. Annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi yılın bir günü değil her zaman göstermeliyiz. Bu vesileyle, bizleri yetiştiren, hayatımız boyunca bize güven ve destek veren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür sürmelerini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817