KÖŞKER'İN HİZMET ROTASI: YENİ TÜRKİYE YOLUNDA YATIRIMLARIYLA YENİ GEBZE!
 Birim müdürleriyle olağan toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, planlanan çalışmalar ve projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu

 

Başkan Köşker, “Yeni dönemde de çalışma azmimizi ve kararlılığımızı ikiye katlayarak güzel şehrimiz Gebze’mize hizmete devam edeceğiz. Yerel yönetimler olarak, yeni Türkiye’nin mimarı hükümetimizin hızına ayak uydurma kararlılığında olacağız. Bir önceki dönemde 200 Milyon Lira’lık yatırımlarla ve hizmetlerle donattığımız kentimizde yeni dönemde, yatırım hızımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi

 

MÜDÜRLERDEN BRİFİNG

Gebze Belediyesi müdürler toplantısı Eskhisar Teras Kafe’de gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği ve aylık olarak yapılan müdürler toplantısında birimlerin çalışmaları masaya yatırılarak, belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuluyor. Birim müdürlerinden, sorumluluk alanlarına ve yapılan, planlanan çalışmalara ilişkin tek tek brifing alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gündeminde, belediyenin elektronik imza uygulamasına entegrasyonu çalışmaları vardı.


200 MİLYON YATIRIM YAPILDI

Belediye başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak’ın yanı sıra başkan danışmanı Şakir Bitmez’in de hazır bulunduğu toplantıda geçmiş dönem çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak konuşmasına başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başarı bir ekip işi. Bunun bilinciyle büyük Gebze ailesi olarak sorumluluğunu üstlendiğimiz kentimize ele ele gönül gönüle hizmet ettik. Yeni dönemde de çalışma azmimizi ve kararlılığımızı ikiye katlayarak güzel şehrimiz Gebze’mize hizmete devam edeceğiz.


YENİ TÜRKİYE YENİ GEBZE!

Yerel yönetimler olarak, yeni Türkiye’nin mimarı hükümetimizin hızına ayak uydurma kararlılığında olacağız. Bir önceki dönemde 200 Milyon Lira’lık yatırımlarla ve hizmetlerle donattığımız kentimizde yeni dönemde, yatırım hızımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Hizmet çıtamızı halkımızdan aldığımız güçle daha da yukarılara taşıyacağız inşallah” dedi.


ONLİNE BELEDİYE HİZMETLERİ

5 yıllık hizmet döneminde tek sicil uygulaması, kredi kartı ile internetten borç ödeme, imar durumu ve kent rehberi hakkında internetten bilgi edinme, beyaz masaya internetten başvuru gibi online belediyecilik hizmetlerinin devreye girdiği Gebze Belediyesi’nde elektronik imza dönemi için çalışmalar hızla sürüyor.


ZAMANDAN TASARRUF


Ülke genelinde kamu, kurum ve kuruluşlarının elektronik imzaya uygulaması çalışmalarında yer alan konunun uzmanı Muzaffer Yıldırım’ın sunum yaptığı toplantıda çalışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Köşker, online hizmetlerle belediye çalışmalarına hız kazandırıldığını dile getirdi. Elektronik imza uygulamasıyla birimler arası evrak hareketliliğinde zamandan tasarruf sağlanacak. Vatandaşlar ve kurum idarecileri elektronik ortamda ilgili evrakları inceleyebilecek, sanal ortam üzerinden başvuruda bulunabilecek, belgeleri elektronik imza ile onaylayabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817