KÖŞKER’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Öğretmenlerin, insanın öğrenme ve yetişme sürecinde en büyük yardımcısı olduğunu belirten Başkan Köşker, “Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Temelinde sevgi, fedakarlıkve emek olan kutsal bir meslektir” dedi.

Türkiye’nin uygarlık yarışında ulaştığı mesafede en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu ifade eden Başkan Köşker, mesajına şöyle devam etti:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, bilgili, kültürlü ve insanlığa yararlı bir nesil yetiştirilmesinde hayati bir öneme sahiptir.Ülkemizin bugünlere ulaşmasında en önemli paya sahip olan öğretmenlerimiz aydın nesiller yetiştirilmesi için özveriyle çalışmakta, ülkemizin geleceği için büyük bir hizmet aşkıyla görev yapmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni genç nesile, genç nesili de öğretmenlere emanet etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitime ve öğretmenlerimize toplum olarak her türlü desteği vermeli, eğitimin kalitesini yükseltecek çalışmalara hepimiz destek vermeliyiz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen ilan edildiği bu anlamlı günde, tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyor, tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılar sunuyoruz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817