Köşker’in vekil konuğu

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Konuğunu makamında ağırlayan Başkan Köşker, devam eden çalışmalar ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgi verdi

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Parlamento’nun tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki ziyaretlerine devan eden CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Başkan Köşker’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Meclis Çevre Komisyonu üyesi de olan Kaplan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, Gebze’nin marka kent olabilmesi için çalıştıklarını söyledi. 11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm güzellikleriyle Gebze’de de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını söyleyen Başkan Köşker, Kaplan’a devam eden çalışmalar ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgi verdi. Konukseverliği nedeniyle Başkan Köşker’e teşekkür eden CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, istişare amaçlı ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817