KOTO BAŞKANI DOĞAN’I  ZİYARET ETTİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yoğun iş temposu arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğan son olarak Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz’ü makamında ağırladı.


Kocaeli Ticaret Odası’nın İzmit ve Kocaeli için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “Kocaeli ve İzmit esnafının değişen ve gelişen pazar koşullarına daha iyi uyum sağlaması adına Kocaeli Ticaret Odası’nın yapacak çok şeyi olduğuna inanıyorum. Odanın bünyesinde bulunan genç ekibin bu konudaki gayretini biliyor ve başaracağına inanıyorum. Kocaeli ve İzmit esnafı için yapacağınız çalışmalarınızın başarılı ve örnek olmasını dilerim” dedi.

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ise  Doğan’ın İzmit’te ürettiği projelerin şehrin ekonomik hayatına da katkı sağladığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817