banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KOTO, başkanları ziyaret etti
 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti, CHP, MHP’nin il başkanlarını ve KSMMMO’yu ziyaret etti. Yaptığı her görüşmede iş dünyasının sorunlarını gündeme getiren Başkan Özdağ, “İşbirliklerimiz, iş dünyamızın sorunlarının çözümünde önemli rol oynayacaktır” dedi

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çoşan, Semih Barış ve Mehmet Temizel ile birlikte başkanlara seri ziyaretler gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan kongrenin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı görevine seçilen Şemsettin Ceyhan ile başlayan ziyaretler, Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) yeni başkanı Fikret Gökmen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cihat Altunyuva ziyaretiyle sona erdi.

KOTO NE İŞ YAPAR?

Ziyaretlerde, her platformda da gündeme getirdiği gibi iş dünyasının yapısal sorunlarından bahseden Başkan Özdağ, “KOTO ne iş yapar” başlığı altında odaların üyeler için hayata geçirdiği projelerden bahsetti. “Ticaretimizin önündeki engellerin tespit edilmesi ve bunların önerilerle aşılması noktasında odamız iş dünyasının temsilcilerinin katılımıyla arama konferansları düzenlemektedir” diyen Başkan Özdağ, siyasi partilerin de bu organizasyonlara dahil edilerek, sorunların çözümü için yapılabilecek işbirliklerine ve önemine değindi. Özdağ, başkanlara yeni çalışma dönemlerinde başarılar dileyerek ziyaretleri sonlandırdı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826