KOTO ESKİ BAŞKANI ADAM VURDU..!

Gölcük’te Piyalepaşa Mahallesi’nde iki gurup arasında yaşadığı iddia edilen kavgada 1 kişi silahla, 4 kişi de darp sonucu yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, İpek Yolu Caddesi’nde iki gurup karşı karşıya geldi ve çıkan kavgada Koto eski Başkanı Semih Barış bir kişiyi vurdu

Alacak verecek yüzünden çıkan olayda Semih Barış adam vurdu.  Amcası Ahmet Barış ve 3 kişi kürekle darp edildi. Olaydan sonra Semih Barış, yanındaki kişiler tarafından 41 plakalı otomobil ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve tedavi altına alındı.

Olaydan sonra yaralının taşındığı otomobili hastane bahçesinde bulan polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. İlk müdahale sonrasında yaralı şahıs Kocaeli devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bu arada her iki hastanede de polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayın görgü tanıklarının ve yaralıların ifadeleri doğrultusunda kimlikleri belirlenen şahısların yakalanması için çalışmalar başlatılırken, olay Gölcük’te büyük yankı yaptı.

Semih Barış'ın vurduğu iddia edilen şahıs

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817