KOTO ile Aile Konak işbirliği protokolü imzaladı
 Kocaeli Ticaret Odası, Özel Aile Konak Hastanesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokol ile oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personeli hastanenin imkanlarından indirimli olarak yararlanabilecek.

 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile Özel Aile KonakHastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, hastanenin her türlü imkanlarından yararlanmasını sağlayan protokolün imza töreninde; KOTO meclis üyesi Alp Kayalar, Eğitim Danışmanı Erdal Mustafa Yeğin ve Genel Sekreter Oktay Baltalı ve Özel Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talushazır bulundu.

4 AYDA 53 BİN HASTAYA SAĞLIK

Protokolü, KOTO’yu temsilen Genel Sekreter Oktay Baltalı, Özel Aile Konak Hastanesi’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talusimzaladı. Baltalı, işbirliğinin her iki kuruma da sağlık dolu günler getirmesini dilerken, Dr. Talusise hastanenin imkanları hakkında kapsamlı bilgi verdi. 11 bin metrekare alan üzerine kurulu hastanenin Gölcük Ford Sapağı’ndanisan ayı itibariyle hasta kabulüne başladığını vurgulayarak, “Hastanemizde 40’ı doktor, 60’ı hemşire toplam 250 personel görev yapmaktadır. 75 yatakla sağlık hizmetine başlayan hastanemizde, 4 ameliyathane, 9 yoğun bakım ünitesi, 4 kroner yoğun bakım, 13 adet de yenidoğan yoğun bakım ünitesi bulunmaktadır. Hastalarımıza adeta otel odası konforunda sağlık hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz.Kocaeli halkına ilgileri nedeniyle teşekkür ederiz” dedi. Detaylı bilgi için; 444 99 41 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817