KOTO ile Konak Hastanesi işbirliği protokolü imzaladı
 Kocaeli Ticaret Odası, Özel Konak Hastanesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokol ile oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personeli hastanenin imkanlarından indirimli olarak yararlanabilecek

 

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile Özel Konak Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, hastanenin imkanlarındanindirimli yararlanmasını sağlayan protokolün imza töreninde,KOTO Başkanı Murat Özdağ, başkan yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Murat Altun, Yusuf Ziya Uludüz,  Genel Sekreter Oktay Baltalı, Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Bünyamin Dal, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Nihan Aktaş hazır bulundu.

KONAK HASTANESİ YATIRIMLARINA

DEVAM EDİYOR: SANAL ANJİYO

Protokolü, KOTO’yu temsilen Başkan Özdağ, Özel Konak Hastanesi’ni temsilen Dr. Bünyamin Dal, ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle imzaladı. Başkan Özdağ, protokolle birlikte KOTO üyelerinin birçok branşta indirimli sağlık hizmeti almasının önünün açıldığını söylerken, Dr. Bünyamin Dal ise hastanenin sunduğu yeni imkanlara dikkat çekerek, 128 Kesit Bilgisayarlı Tomografi teknolojisi ile Koroner Sanal Anjiyo yapılmaya başlandığını belirtti. Söz konusu teknoloji sayesinde herhangi bir operasyon olmadan sadece 5-6 saniyede kalp ile ilgili her türlü detayı alabildiklerini söyledi. Konu hakkında detaylı bilgi için Konak Hastanesi Danışma Hattı aranabilir;444 95 95.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817