banner2779
banner2752
banner2750

KOTO, Kocaeli’nin Sağlık Alanındaki Gücünü Bosna Hersek’ten Dünyaya Tanıttı 

Fuar boyunca sektörün önde gelen isimleriyle görüşmeler yapan KOTO, fuar protokolünü de ağırladı

 

Ekonominin öncü kenti Kocaeli’nin, sağlık sektöründeki tecrübe ve potansiyelinin de dünyaya tanıtılması amacıyla tanıtımlar gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası, Bosna Hersek 3. Sağlık Turizmi Fuarı’na adeta damga vurdu. İlimizde faaliyet gösteren sağlık kuruluşları ve özel hastaneleri temsilen fuarda stand açan Kocaeli Ticaret Odası, 2 gün boyunca Kocaeli’nin sağlık turizmindeki başarılarını katılımcılarla paylaştı.

ÜST DÜZEY ZİYARETLER

KOTO Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Bosna Hersek ülke protokolüne ve sektörün öncülerine, Kocaeli’nin sağlık gücünü anlattı. Ülkemizden 15 hastanenin katıldığı fuarın açılış seremonisine katılan, Türkiye Cumhuriyeti Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Eşi, Saraybosna Üniversitesi Klinik Merkezi Genel Müdürü Prof. Dr. Sebija Izetbegović, Zenica- Doboy Kantonu Sağlık Bakanı Dr. Adnan Jupic, T.C. Saraybosna Ticaret Müşaviri Sevgin Güngör, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Aksoy, Bosna Hersek Sağlık Sigortacılığı Kurumu Başkanı Vlatka Martinovic, Bosna Hersek Sağlık Sigortası ve Reasürans Fonu Yabancı Sigorta Servisi Başkanı Suada Kovacevic, Yurtdışı Hasta Sevki Yöneticisi Predrag Puhalo ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Gezer, önemli temaslar kurdu.  

23- 24 EYLÜL’DEKİ SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ KONGRESİ'NE DAVET

Bosna Hersek protokolü ve sağlık otoritelerini, Kocaeli Ticaret Odası’nın 23-24 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştireceği Sağlık Turizmi ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Kongresi'ne davet eden Başkan Yardımcısı Gezer; hasta gönderilmesi, doktor eğitim programları, sağlık turizmi, Bosna Hersekli doktorların anlaşmalı hastanelerde eğitim görmesi, sağlık ve medikal altyapının iyileştirilmesi adına çalışma yapılması, sektörün gelişimi için çalışmalar yapılması, sağlık turizmi sertifikası olmayan firmalarla mücadele konularında görüşmeler yaptı.

GEZER’DEN DEĞERLENDİRME

3. Sağlık Turizmi Fuarı’nı değerlendiren KOTO Başkan Yardımcısı Gezer, “Kocaeli Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz markalaşma çalışmaları neticesinde, Kocaeli’yi sağlık turizmi alanında Avrupa ve Ortadoğu’nun tercih listesine yerleştirmiş bulunmaktayız. Bu fuarda da, bu eksenimizi biraz daha geliştirerek, Bosna Hersek ve civarı ülkeleri hedefledik. Çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. İlimizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini de paylaştık, kentimize davet ettik. İlimiz, sağlık alanındaki yetkinliği ile en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı. Katılımcılar ve Bosnalı yetkililer ilimiz sağlık sektörünün başarıları ve potansiyeli ile yakından ilgilendi. Çok sayıda firma ilimizdeki hastane ve sağlık kuruluşları ile işbirliğine açık olduklarını vurguladı. İlimizdeki sağlık kuruluşlarının anlaşma yapabilmesi için birebir görüşmeler gerçekleştirdik” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751