banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KOTO, TEKNOLOJİ TRANSFERLERİNE BAŞLADI
 Üyelerinin; faaliyet gösterdikleri iş kollarında teknolojiyi daha fazla kullanabilmeleri, bu sayede hem hizmetin kolaylaştırılması hem de yeni pazarlar açılması için çeşitli projeleri hayata geçiren Kocaeli Ticaret Odası, KOÜ Teknopark’ta ulaşım ve lojistik sektörlerinde geliştirilen projeleri, 17. Meslek Komitesi ve ulaşım sektörünün temsilcileri ile buluşturdu.

ÜYELER VE SEKTÖR TEMSİLCİLERİ

KOÜ Teknopark’ta 17. Meslek Komitesi Başkanı Sedat Köse’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya; KOTO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Teknopark AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Koçak, Teknopark AŞ Genel Müdürü Sadık Semizoğlu, aynı zamanda meclis üyesi de olan komite üyeleri; Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam, Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı Ali Polat, komite üyeleri;Karamürsel 2 No’lu İzmit-Karamürsel Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Utaş, Musa Karabalık, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkan Vekili Ahmet Eryılmaz, 41 No’lu İzmit-Gölcük MinibüsKooperatifi Başkanı Mehmet Malçok, Karamürsel 2 No’lu İzmit-Karamürsel Minibüsçüler Kooperatif Başkan Vekili Hasan Gündüz, 84 No’lu Uzuntarla Otobüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Özgür Karagülle ile yazılım firmalarının temsilcileri katıldı.

5 BİN M2KAPALI ALANDA 90’I AŞKIN FİRMA

Toplantı öncesi, KOTO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Teknopark AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Koçak, Teknopark’ın yönetim sistemi ve işleyişi hakkında katılımcılara bilgi verdi. KOÜ Teknopark AŞ’nin, 5 bin m2kapalı alanda 90’ı aşkın firma ile faaliyetlerini sürdürdüğünü açıklayan Koçak, “Teknoparkımızda şimdiye kadar 600’ün üzerinde proje geliştirildi.Amacımız, ulaşım sektörü için geliştirilen projeler hakkında sizleri bilgilendirerek, ticari faaliyetlerinize teknoloji ile kolaylıklar getirmek” dedi.

TALEPLERİNİ PAYLAŞTILAR                

Katılımcıların ve firma sahiplerinin kendilerini tanıtan konuşmalarının ardından, proje sunumlarına geçildi. Yaklaşık 20’yi aşkın projenin detaylarını dinleyen 17. Meslek Komitesi ve sektör temsilcileri, hayata geçirebilecekleri uygulamalarla ilgili kapsamlı bilgi aldı ve taleplerini de paylaştı. Toplantıların, Teknopark’tan transfer toplantılarının farklı iş kollarında da süreceği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826