KOTO'DA Üçüncü aday
KOTO’nun 11 Haziran’da yapacağı Komite seçimleri öncesi mevcut yönetim kurulu üyesi Fuat Biçici başkanlığında bir araya gelen Demokrat KOTO grubu adaylığını açıkladı.

Kocaeli Ticaret Odası’nın 11 Haziran’da yapılacak olan seçimlerinde Halil İbrahim Keleş ve Recep Ekşi’nin birleşmesinden rahatsız olan ve Murat Özdağ ile de hareket etmek istemeyen Bağımsız KOTO grubu dün adaylığını açıkladı. Mevcut yönetimden 7 kişinin desteklediği grubun başkan adayı olan Fuat Biçici, Kent Sofrasında yaptığı açıklamada ateşten gömlek olsa bu yola baş koyduklarını kaydetti. KOTO için her yerde proje anlatanları eleştiren Biçici, odalarda okul yaptırma gibi projelerin yapılma şansının olmadığını kaydetti. 

16 KOMİTEDE SEÇİME GİRECEKLER
Bağımsızlar Grubu’nun da güçlü bir ekip olduğunu söyleyen Fuat Biçici, seçime dimdik katılmakla kendilerini kanıtladıklarını söyledi. doğrularının Kocaeli’nin ve üyelerinin doğruları olduğunu ifade eden Biçici, “Biz kendimiz için değil, üyelerimiz için bu göreve talip olduk” dedi. Demokratik bir ortamda, nezaket kuralları çerçevesinde bir yarış geçirmek istediklerini ifade eden Biçici, “Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı’na resmen adayım. Ben ve ekibim odayı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. Mağdur edildiklerini söyleyen Fuat Biçici, Bağımsızlar Grubu’nun 16 komitede seçime gireceğini ve bu komitelerin çoğunda iddialı olduklarını belirtti. 

BİZİ OYALADILAR
Halil İbrahim Keleş ve Recep Ekşi’nin yanlış yaptığını söyleyen Biçici, Keleş’in mevcut yönetiminde bulunan 7 yönetim kurulu üyesinin ve 10 meclis üyesinin kendilerini desteklediğini kaydetti. Görev için yola çıktıklarını söyleyen Biçici, “Oyalandırıldık, bu nedenle seçimlere az bir süre kala çalışmalarımıza başladık. Biz görev için buradayız” dedi. KOTO Başkan adaylarının ortaya koyduğu projeleri de eleştiren Biçici, projeler için bütçe hazırlanmadığını bu nedenle gerçekleşme imkanlarının çok zayıf olduğunu belirtti. Odaların üyelerine hizmet etmek için var olduğunu kaydeden Biçici, yapacakların en önemli işin oda ve üyeler arasında köprü kurmak olacağını ifade etti. 

7 YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN DESTEK
Fuat Biçici’nin adaylığı altında toplanan Bağımsızlar Grubu’nu Keleş’in mevcut yönetiminden 7 isim destekliyor. Keleş’in yönetiminden olan Halit Kodal, Cengiz Elçin, Adnan Uçar, Necmi Bulut, Mustafa Balaban, Akın Doğan, Demokrat KOTO grubuna destek veriyor.  Mevcut Meclis üyelerinden Halil İbrahim Şişman, Hüseyin Balcı, Suat Kılıç, Burhan Saroğlu, Cafer Kozluca, Mehmet Akif Şen, İsmail Kolaylı, Aykut Bozkurt ve Ali Bozkurt ile mevcut Meclis Başkan Vekili Yücehan Öztüre, grubu destekleyen isimler arasında yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817