KOTO’DAN HAL VE KOTKO’DA ZİYARETLER
 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ın üye ziyaretleri geleneği İzmit Meyve Sebze Hali ile KOTKO Toptancılar Sitesi’nde sürdü. 4. Meslek Komitesi (Tarım ve Hayvancılık Grubu) ile 9. Meslek Komitesi’nin (Fırın, Pastane ve Marketler Grubu) organizasyonu ile 2 günde gerçekleşen ziyaretlerde 100’ü aşkın üye işyerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerin ilk gününde İzmit Meyve Sebze Hali’ne gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Özdağ’a yönetim kurulu üyeleri Semih Barış, Şahin Kaya, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaman, KOMESKOM Dernek Başkanı Hüseyin Balkaya, 4. Meslek Komitesi Başkanı Haluk Atmaca, komite başkan yardımcısı Mehmet Özkum ve komite üyesi Celal Ürgün eşlik etti. Ziyaretlerde, Yeni Hal Yasası başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişi gerçekleştirildi.

‘ODANIZIN HİZMETLERİNDEN YARARLANIN’

KOTKO Toptancılar Sitesi’nde gerçekleşen ziyaretlerde ise; yönetim kurulu üyeleri Şahin Kaya, Semih Barış, KOTO Meclis Üyeleri Osman Özdemir, Abdülmelik Kalay, Vezir Kara, 4. Meslek Komitesi Başkanı Haluk Atmaca, komite üyeleri Ramazan Hocaoğlu, Celal Ürgün, Nurdoğan Özdemir, 9. Meslek Komitesi’nden Oktay Alkan ve Fatih Günen KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı, KOSTAŞ Gıda Genel Müdürü Ümit Cankan yer aldı. KOTKO Toptancılar Sitesi’nde her üyenin çayını içerek sorun ve önerisine ortak olan heyet, sektörde sorunların çözülebilmesi için ortak akıl ve ortak güçle hareket etmek gerektiğini vurguladı. Ziyaretlerde konuşan Başkan Özdağ, odanın başlıca projeleri olan KOTO Akademi, KOTO Sanalfuar, Uzmanlık Ofisleri, Yatırım Destek Ofisleri, hakkında bilgi vererek, “Odanızın hizmetlerinden yararlanın” dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817