banner2779
banner2752
banner2750

KOTO’DAN SİRMEN’E SICAK KARŞILAMA
 CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)’na ziyaret gerçekleştirdi.

 

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Belediye Başkan Aday Adayı Aysun Erenkaya ve ekibi ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ ve yönetimini ziyaret etti. Sefa Sirmen ve çalışma arkadaşlarını Murat Özdağ ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Dostane ve samimi gerçekleşen ziyarette  Sirmen ve Özdağ İzmit’i konuşarak sohbet etti. Murat Özdağ ve yönetiminin göreve geldikten sonra başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Sirmen, Özdağ’a başarıların devamını getirmesi dileğinde bulundu.

‘ESNAFIN DÜKKANININ ÖNÜNE OTOPARK YAPTILAR’

Sirmen KOTO’ya gerçekleştirdiği ziyarette yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’nin kaderini etkileyeceğine değinerek; ‘Geçmişte İzmit’in sorunlarını biz çözdük. Yeni dönemde de daha iyi projelerle geliyoruz. 10 yıldır İzmit’i iyi yönetemediler” dedi. Çarşı esnafının sorunlarını  hakim olduklarını ve 30 Mart’ta görev verilmesi halinde bunları çözeceklerini ifade eden Sirmen, “Esnafın en önemli sorunu dükkanının önünün otoparka verilmesi ve kendi aracını dahi yanaştıramaması. Biz en sıkıntılı dönemde bile bunu yapmadık. İnsanları fiyatını düşük tuttuğumuz katlı otoparklara yönlendirdik” dedi.

 

MİA PROJESİ ÇARŞI ESNAFINI BİTİRME PROJESİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenen ancak başta projenin yapılacağı Sanayi sitesi esnafı olmak üzere toplumun birçok kesiminden tepki gören merkezi iş alanları(MİA) projesiyle ilgili konuşan Sirmen, ‘MİA projesi çarşı esnafını bitirme projesidir.  Sanayi nereye kaldırılacak belli değil. Projenin alt yapısı hazır değil. Belediyenin proje için çok geniş bir alanda kamulaştırma yapması mümkün değil. Ömer Türkçakal Bulvarı mevcut trafiği kaldıramazken MİA’nın yükünü nasıl taşıyacak.  MİA tam bir cinayettir’ dedi

 

PROJELERE KULAK VERECEK SİYASETÇİLER SEÇİLMELİ

Herkesin hizmet etmek için göreve talip olduğunu ifade eden başkan Murat Özdağ, her zaman daha iyi çalışacakları kendi hazırladıkları projelere kulak verecek siyasetçilerin seçilmesini istediklerini dile getirdi. Sirmen'in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten mutluluk duyduklarını belirten Özdağ, geldikleri için Sirmen ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Samim ve dostane geçen ziyarette bir süre sohbet eden Sirmen ve CHP’liler daha sonra KOTO’dan ayrıldı. Murat Özdağ karşılamada olduğu gibi Sirmen ve CHP teşkilatını kapıya kadar uğurladı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751