KOTSİAD’A KADIN BAŞKAN

Mehmet Allak’ın kurucu başkanı olduğu ve kurulduğu ilk günlerden itibaren çok aktif bir görüntü ortaya koyan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, haftalık toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda gelecek ay yapılması düşünülen kongre ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Gerçekleşen son toplantıya Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de katılım sağladı.

MERAL ARTUÇ ÖNE ÇIKTI

Bu arada kongre hazırlıklarının başladığı günden bu yana yapılan istişarelerin ardından derneğin yeni başkanının belirlenmesi için önemli mesafelerin alındığı, Mehmet Allak’ın ardından seçilecek yeni başkanın isminin büyük oranda netleştiği bildirildi. Bilindiği gibi derneğin etkin isimlerinden biri olan Pamir Boya Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Meral Artuç Yakar’ın adının başkanlık için öne çıktığı belirtiliyor.

İSTİŞARELER YAPILDI

Öte yandan kasım ayında yapılacak kongre ile ilgili olarak görüşlerini aktaran KOTSİAD Başkanı Mehmet Allak, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla dikkat çeken bir sivil toplum kuruluşu olduk. Yeni yönetim kurulumuzu kasım ayı içinde yapacağımız kongre ile belirleyeceğiz. Yaptığımız istişarelerin ardından başkan adaylığı ile ilgili olarak Meral Hanım’ın ismi öne çıktı. Bizler her zaman dernek yönetimimizin yanında olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817