KOTSİAD’DAN BİR İLK
 Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalar ve güçlü üye yapısı ile dikkat çeken Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, yaşanan son darbe girişimi karşısında da sessiz kalmadı. Yapılan hemen her demokrasi etkinliklerine katılan dernek başkanı Mehmet Allak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, önceki gece de örnek bir çalışmaya imza attı.

 

İLK STK OLDULAR

Sıcak havanın da etkisi ile Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki alanda nöbet tutan vatandaşların sorun yaşamasını istemeyen Başkan Allak ve yönetimi, demokrasi bekçilerine dondurma ikramında bulundu. Binlerce dondurmayı vatandaşlara ikram eden KOTSİAD yönetimi, bu davranışı ile de örnek bir tavır sergiledi. KOTSİAD, Körfez ilçede, demokrasi nöbetlerine bu anlamda destek veren ilk sivil toplum kuruluşu oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817