KOTSİAD’DAN, COŞKUN’A ZİYARET
 Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çöven, Ali Can Kazgan, Mehmet Akbulut ve Yalçın Kırmaç, Saadet Partisi Körfez İlçe Yeni Yönetimi’ni ziyaret ettiler. Göreve bir hafta önceki genel kurul ile yeniden seçilen İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a, ilk ziyareti yapan ve hayırlı olmasını dileyen Dernek Başkanı Mehmet Allak, ‘’Yapılan çalışmalarda coşkuyu ve size olan ilgiyi görüyoruz. Bu heyecanınızın hiç bitmemesi sevindirici oluyor’’ dedi. Dernek yönetiminde yer alan Ali Can Kazgan’da, ileriye yönelik çok olumlu çalışmalar içine girdiklerini ifade ederek, ‘’Dernek olarak hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi konumunda olmayacağız, doğru zamanda, doğru insanlarla, doğru çalışmalar yaparak ülke ve ilçe için en iyi olanı gerçekleştireceğiz’’ dedi.

SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, parti olarak heyecanlarını hiç kaybetmediklerini vurgulayarak, ‘’Biz de geleneksel hale gelen çalışma azmi hiç bitmedi. Her Pazartesi günü toplantımızı yaparız, sünnete, milli görüş geleneklerine uygun olarak çalışırız. İnşallah bir gün bu milletimiz yüzünü bizden yana dönecektir. En genç kadro bizde, ülkeye hizmette katkı sağlamak için varız ve var olmaya devam edeceğiz’’ dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve tanışma ile devam etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817