KOTSİAD’IN KONUĞU TURAN DUMLU OLDU
 Bir süre önce kurulan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, kent protokolünün de büyük ilgisini çekiyor. Kurucu başkanlığını Mehmet Allak’ın üstlendiği KOTSİAD yöneticilerinin önceki gün önemli bir konuğu vardı.

 

YÖNETİM KURULU KARŞILADI

CHP’nin Kocaeli milletvekili sıralamasının 4’üncü sıra adayı olan Turan Dumlu, önceki akşam KOTSİAD yönetimini, Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki dernek merkezinde ziyaret etti. Eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kaçar’ın da eşlik ettiği Dumlu’yu dernek yöneticileri karşıladı. Samimi bir şekilde yapılan ziyarette dernek yöneticilerinden Mehmet Akbulut, Av. İsa Bozkurt, Mehmet Çöven, Mehmet Özdemir, Onur Ocak ve dernek üyeleri hazır bulundu.

 

ALLAK, DERNEĞİ TANITTI

Buluşma sırasında dernek başkanı Mehmet Allak, yeni kurulan dernek çalışmaları hakkında Turan Dumlu’ya bilgilendirmede bulundu. Siyaset üstü bir kurum olduklarını dile getiren Allak, dernek olarak siyaseti gözetmeden bir çalışma içinde olduklarını, seçim sürecinin de seviyeli bir şekilde geçmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. ziyarette konuşan Turan Dumlu ise, parti projelerinden söz etti. CHP olarak birlik ve beraberlik düşüncesi ile iktidara hazır olduklarını dile getiren Dumlu, özellikle Kemal Kılıçdaroğlu tarafından duyurulan “Merkez Türkiye” projesi üzerinde durdu.

 

“BİZE BÜYÜK DESTEK VAR”

Dumlu, “Bu uzun vadeli bir proje. 2017’de temelleri atılacak ve 2035 yılında zirveye ulaşacak bir çalışma. Fakat ilk etkileri 2020 yılından itibaren görülmeye başlar. 2035 yılına kadar ülkenin geleceğini inşa etmiş olacağız” dedi. Gölcük Belediye Başkan adaylığı döneminde ilçe halkının kendisini desteklediğini dile getiren Dumlu, “30 Mart sürecinde CHP’nin oylarını yüzde 110 artırdık. Aynı destek ve ilgi bugün de devam ediyor. Daha fazla destekle partimizin oyları Kocaeli genelinde artacaktır” diye konuştu. Dernek yöneticileri de ziyareti dolayısıyla Dumlu’ya teşekkür etti. Buluşma gününün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817