KOÜ Onkoloji Hasta Kabulüne Başlıyor

Hastanenin resmi açılışını 19 Mart’ta ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

25 MİLYON HARCANDI

Sağlık alanında ortaya koyduğu başarılı buluşlar ve çalışmalarla adından söz ettiren Kocaeli Üniversitesi, Türkiye’de bir ilk olacak yeni projeyi 4 Mart Pazartesi hayata geçiriyor. Koruma Şirketler Grubu sahibi hayırsever işadamı Vefa İbrahim Aracı tarafından üniversite kampüsü içerisinde 25 milyon TL harcanarak yaptırılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi tamamlanarak bugün (Pazartesi) hasta kabulüne başlayacak.

GİRİŞ BÖLÜMÜ-

Hastanenin giriş fuaye bölümünde, hastaneyi yapan hayırsever işadamı Vefa İbrahim Aracı’nın annesinin adı Semahat Aracı yazıldı. 180 YATAK KAPASİTELİ Sadece ilimizde değil şehir dışındaki diğer illerden gelecek hastalara da hizmet verecek olan Onkoloji ve Palyatif Bakım merkezi 180 yatak kapasiteli. Şehir dışından gelen hasta yakınlarının kalacağı refakatçi odalarının da bulunduğu merkezde tüm tıbbi cihazlar alınarak kurulumu yapıldı. Merkez’de çalışacak 150 personel daha önce güvenlik soruşturmaları yapılmış ve görevlerine atanmıştı.

GİRİŞ BÖLÜMÜ-

Hastanenin giriş fuaye bölümünde, hastaneyi yapan hayırsever işadamı Vefa İbrahim Aracı’nın annesinin adı Semahat Aracı yazıldı.

180 YATAK KAPASİTELİ

Sadece ilimizde değil şehir dışındaki diğer illerden gelecek hastalara da hizmet verecek olan Onkoloji ve Palyatif Bakım merkezi 180 yatak kapasiteli. Şehir dışından gelen hasta yakınlarının kalacağı refakatçi odalarının da bulunduğu merkezde tüm tıbbi cihazlar alınarak kurulumu yapıldı. Merkez’de çalışacak 150 personel daha önce güvenlik soruşturmaları yapılmış ve görevlerine atanmıştı.

TÜM HASTALAR NAKLEDİLDİ

Hastane, kanser hastalarının yanı sıra Alzheimer, Demans (Bunama), Parkinson ve hareket bozukluğu olan fiziki sorunu bulunamayan hastalara hizmet verecek. Zemin ile birlikte 5 kattan oluşan hastanenin üçüncü katı Palyatif Bakım Merkezi, diğer katları Onkoloji(kanser) hastaları için planlandı. Tüm eksiklikleri giderilen yeni hastane bugün (Pazartesi) hasta kabulüne başlayacak. Mevcut hastanenin onkoloji servisinde yatan tüm hastalar buraya nakledildi. Hastaların kemoterapi dahil tüm tedavileri burada devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817