banner2779
banner2752
banner2750

KOÜ’de yazlık sinema keyfi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 9. Kocaeli Kitap Fuarı’na en büyük desteklerden biri de Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden geliyor. Kitap Fuarı’nı sahiplenen KOÜ’lü öğrenciler, fuara çeşitli etkinliklerle hazırlanıyor. Bu yıl da KOÜ Umuttepe Kampüsü’nde düzenlenecek Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinde öğrenciler, Türk sinemasının efsane filmlerinden biri olan ‘’Hababam Sınıfı Tatilde’’yi izleyecek.

 

HABABAM SINIFI TATİLDE’Yİ İZLEYECEKLER

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde Kocaeli Üniversitesi 1. Açık Hava Sinema Günleri etkinliği gerçekleşmişti. Etkinlik bu yıl da devam edecek. 9. Kocaeli Kitap Fuarı tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılacak etkinlikte, Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan Hababam Sınıfı Tatilde filminin gösterimi yapılacak.

 

BÜYÜKŞERHİRDEN GAZOZ VE PATLAMIŞ MISIR İKRAMI

Antik tiyatro alanında 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de yapılacak film gösteriminde KOÜ’lü öğrencilere yazlık sinemanın vazgeçilmezleri arasında yer alan gazoz ve patlamış mısır ikram edilecek. Hababam Sınıfı Tatilde filminin afişlerinin dağıtılacağı etkinliğe katılanlara, 9. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yüzde 30 indirim kuponu da hediye dilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751