Koü’lü Öğrenciler ‘Eğlenerek’ Temizledi

Körfez Belediyesi ve KOÜ Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksek Okulu iş birliği ile Sıfır Atık Projesi kapsamında ortak proje yürütüldü. Sulak alanların ve gölet etrafının temizlenmesi ile insanların dikkatini çekmek amacıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesine yaklaşık 150 öğrenci katıldı. Öğretim Görevlisi Ayfer Karaca Arzu ile birlikte, köy muhtarları da öğrencilerle birlikte alandaydı, temizlik çalışmasına destek verdi.

ÇÖPÜNÜ DEĞİL, SEVGİNİ BIRAK

Sosyal sorumluluk projesi ile Sevindikli Göleti çevresindeki çöpler toplanarak Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Öğrenciler pankart ve dövizleri ile de “Doğaya çöpünü değil, sevgini bırak” mesajı verildi. Gölet manzarası ve mesire alanları ile özellikle hafta sonu vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Sevindikli Göleti’nde öğrenciler hem doğa yürüyüşü gerçekleştirdi hem de halay çekip eğlendi.

SEVİNDİKLİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

KOÜ Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Arzu Yüce tarafından Sevindikli Göleti içerisindeki bitki çeşitliliğinin araştırılması noktasında da sudan numune alındı. Yetkililer, Sevindikli Göleti'nde yaşayan canlılarla alakalı aynı zamanda bir proje hayata geçireceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817