Köyler de Dezenfekte Ediliyor

Körfez Belediyesi, dezenfekte işlemlerinin sadece şehir merkezinde değil, kırsal mahalleler olarak nitelendirilen köylerde de sürdürüyor. Düzenli olarak temizlik işlemleri gerçekleştirilen köylerde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çöp konteynırları ve halkın ortak kullanım alanları da dezenfekte ediliyor.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Muhtarlarla birlikte ortak çalışma yürüttüklerini belirten yetkililer, vatandaşları da bilgilendirdiklerini belirterek, “Tedbirli olmaya, evde kalmaya, hijyen başta olmak üzere tüm kurallara uymaya devam etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. Hem muhtarlar hem de vatandaşlar Körfez Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

MUHTARLARA DEZENFEKTAN

Körfez Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından da ayrıca köy muhtarlarına da hijyen malzemeleri dağıtıldı. Dezenfektan, maske ve kolanya gibi dezenfekte malzemeleri veren Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe, “Başkanımızın talimatı ile köy muhtarlarımıza da dezenfektan ürünlerini teslim ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817