KÖYLER İSTEDİ, KÖRFEZ BELEDİYESİ YAPIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük önem verdiği köylerdeki değişim ve dönüşüm devam ediyor. Sadece son bir yılda 10 milyon liralık yatırımın yapıldığı köylerde, köylülerin talepleri de tek tek değerlendiriliyor. Bu talepler doğrultusunda köy camilerinde bakım-onarım çalışması başlatıldı. Talepler doğrultusunda yürütülen çalışmalarda, camilerin eksikleri de giderildi.

KÖYLERE DURAK

Körfez Belediyesi, köylülerin bir diğer talebi olan durak ihtiyacını da karşılıyor. Köy girişlerine özellikle kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması adına duraklar yerleştirilmeye başlandı. Ekipler son olarak Karayakup, Çınarlı ve Elmacık Köyü girişine otobüs durağı yerleştirildi. Belediye yetkilileri, köylerde hayatı kolaylaştıran çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817