KÖYLER YENİ ÇEŞMELERİNE KAVUŞUYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın teknik ekibiyle yapmış olduğu köy inceleme gezilerinde yapılan tespitler hayata geçiriliyor.

Başkan Doğan’ın köylere yapmış olduğu gezilerde vatandaşların istekleri ve teknik ekibin gözlemleriyle programa alınan konular projelendirilip hayata geçiriliyor. Yapılan tespitler doğrultusunda İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından köylerdeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde köy çeşmeleri için projeler hazırlandı. Proje kapsamında depolu olarak tasarlanan çeşmeler açık ve koyu renk mermerle kaplanıyor. Köy gezilerinde tespitleri yapılan ve projelendirilen çeşmelerden biri olan Böğürgen Köy Çeşmesinin kaplama çalışmaları tamamlandı. Çeşmenin bu ay sonu içinde çevre düzenlemesi de tamamlanarak hizmete sunulması planlanmaktadır.

İzmit Belediyesi ekipleri tespitleri yapılan Kargaoğlu Köyü ve Sekbanlı Köyündeki çeşme yapımlarına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817