KÖYLERDE PARKE SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy yollarını parke taşları ile nakış nakış işlemeye devam ediyor. Yaz başından itibaren belirli periyot çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 10’a yakın köye binlerce metrekare kilitli parke taşı döşendi. Parke taşı döşeme işlemleri sırasında yol düzenlemeleri de yapıldı, ulaşım daha modern hale getirildi.

ÇİZMEYE GEREK KALMADI

Fen İşleri Müdürlüğü ve köy muhtarlarının koordinasyonu ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında binlerce metrekare parke döşeme işleminin gerçekleştirildiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Kış aylarında köy içinde yürüyebilmek için çizme alarak dolaşmak zorunda kalan vatandaşlarımız vardı. Bölgenin hak ettiği hizmeti gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817