Köylerden başkanlara Davullu zurnalı karşılama
 Başkanlar düzenli olarak gerçekleştirdikleri köy ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta 2 günlerini köylere ayıran başkanlar burada vatandaşların taleplerini dinliyor ve yerel seçimler sonrasında mahalle statüsü kazanacak olan köylerde yapılacak çalışmalarla alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz bir gün içinde Akpınar, Kulfallı, Arızlı, Kabaoğlu, Sekbanlı ve Sepetçi olmak üzere 6 köyü ziyaret etti.

 

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

Ziyaretlerde AK Parti İzmit Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, İlçe Yöneticileri Bilal Kanca, İrfan Doğdu, SKM Yöneticisi Cavit Akarsu ve İzmit Belediyesi Meclis üyesi İsmail gün de hazır bulundu. Başkanlar gittikleri köylerde davul zurna eşliğinde ve coşkuyla karşılandı. Aynı zamanda son olarak ziyaret edilen Sepetçi Köyü’nde üye katılım programı gerçekleştirildi. Her gidilen köyde yoğun kalabalıklarla karşılanan başkanlar, kendilerine gösterilen bu ilgiden memnun kaldıklarını ve yılın ilk gününü köylerde geçirmekten mutlu olduklarını söyledi.

 

‘EKSİK KALMAYACAK’

İlk Olarak Akpınar Köyü’nü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a burada köy sakinleri tarafından ikramlarla karşılandı. Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmasında köylerle alakalı yapılacak çalışmalarla alakalı yaptığı değerlendirmede, Akpınar Köyü’nün de gelişen bir köy olduğunun vurgusunu yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, yeni planlarımızla yapacakları çalışmalarla köyün dokusunu bozmayacaklarının garantisini verdi.

 ‘KURUŞUNUZU ZİYAN ETMEDİK’

Yaptıkları çalışmalarla köylülerin gerçek dostu olduklarını söyleyen İzmit belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylü pazarı açtıklarının hatırlatmasını yaptı. Köylerin, köy havasını bozmadan, şehrin imkanları kadar konforlu yaşamayı sağlamayı hedeflediklerinin bilgisini veren Doğan, bu dönemin sonunda 7 tane kapalı pazarı tamamlamış olacaklarını söyledi. Başkan Doğan, önümüzdeki yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimler hak ile batılın, haram ile helalin seçimi olacak. Biz sizin kuruşunuzu ziyan etmedik” ifadelerini kullandı.

 

‘NE SÖYLÜYORSAK YAPACAĞIZ’

Başkan Doğan, “Biz size hiçbir zaman yalan söylemedik. Yapamayacağımız şeyleri söylemiyoruz” ifadelerine yer verdi. Köy ürünlerinin daha fazla değer kazanması için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyen Doğan, “Köylerle alakalı ne söylüyorsak onları yapacağız” şeklinde konuştu. Kulfallı Köy Muhtarlığında düzenlenen toplantıda burada ikamet eden vatandaşlarla sohbet eden Başkanlar, köylülerin taleplerine kulak verdi. Başkan Karaosmanoğlu, yapacakları çalışmalarla gelecek nesillere daha güzel köyler bırakmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

 

‘DELİKANLI GİBİ HİZMET YAPACAĞIZ’

Kabaoğlu köyünde bulunan ihtiyaçları yerinde görerek not alan Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, yapılacak çalışmalarla alakalı köy muhtarı ve vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, burada yaptığı açıklamada, burada bulunan imar konusuyla alakalı çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, hizmet için çalıştıklarını ve 1 Nisan itibariyle köylerin sorumluluğunu almaları halinde daha güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi. Doğan, “Şimdiye kadar olduğu gibi dürüstçe, delikanlı gibi hizmetlerimizi yapacağız” dedi. Sekbanlı Köyü’nde davullu zurnalı karşılanan başkanlar için burada büyük ikramlar yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817