Köylerden Fahri Güler’e  Tam Destek

Aday adaylık düşüncesi olmadığı zamanlarda da sürekli ilçe köylerini ziyaret eden ve bu bölgelerde hem ailesi, hem de yakın dostları olan Fahri Güler, niyetini açıkladıktan sonra da köylerden tam destek aldı.

Aday adaylığının açıklamasını ve köylere yönelik yapılmasını sağlamayı düşündüğü çalışmaları, projelerini anlatan Fahri Güler, “Zamanımın büyük kısmı köylerde geçiyordu. Bu nedenle Körfez ilçenin tamamında olduğum gibi köyleri hakkında da bilgi sahibiyim. Bu bilgi ve donanımım sayesinde köylere faydalı olacağımı biliyorum. Burada yaşayan vatandaşlar da bunun bilincinde ve beni destekliyorlar. Amacım meclise girmek ve özellikle köylerin sorunlarını yansıtarak, çözüm önerilerini taşımak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817