KÖYLERE 52 FIRIN DAHA YAPILACAK
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli köylerinde yaptırılacak 52 adet köy fırını ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi.

 

İHALEYE 5 FİRMA KATILDI

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli ilçelerinin köylerine yaptırılacak 52 adet fırın için ihale yapıldı. İhaleye 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif 729 bin TL ile Hür-İş İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 589 bin TL ile Gökhan Eldoğan İnşaat’tan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak.

 

52 ADET KÖY FIRINI

Köy fırınları Kandıra yöresine ait mimari ile günümüz teknolojisinin birleşmesi sonucu modernize edilerek yapılıyor. Fırın kütüğü üzerine harman tuğla ile çift sıra ve ısı yalıtımlı kubbe örülüp üzeri bütün fırın alanını örtecek şekilde ahşap çatı ve kiremit örtü ile kaplanacak olan fırınlar 8 m2 olacak. Yapımda Kandıra taşı kullanılacak olan fırınların bacasının estetik görünmesi amacıyla cephe kaplaması tuğlayla yapılması planlanıyor

 

KÖYLÜ ORTAK KULLANIYOR

Köylere fırın projesi kapsamında şu ana kadar 342 adet fırın yapımını gerçekleştirdi. Vatandaşların gönül rahatlığıyla ortaklaşa kullanabileceği fırınlarda el yapımı ekmekler, yöresel yemekler yapılmaya başlandı. Isı yalıtımı üst düzey olan fırınlarda saatli derece bulunuyor. Nitelikli fırınlar için gerçekleşen ihale ile fırınlara 52 fırın daha eklenecek. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin köylere inşa ettiği fırın sayısı 394 olacak.

FİRMA                                                                                  TEKLİF

Gökhan Eldoğan İnş.                                                          589 Bin TL

Mevlüt Mahir Dürüst İnş.                                                    613 Bin TL

Aher İnş.                                                                              680 Bin TL

Seyhanoğlu Konveynör İnş.                                                        715 bin 205 TL

Hür-İş İnş.                                                                            729 Bin TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817