banner2779
banner2752
banner2750

Köylerin Şampiyonu Hasaneynspor

 

Gölcük Belediyesi’nin destekleri ve Gölcük Köyleri Derneği´nin organizasyonuyla bu yıl 4.’sü düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası´nda şampiyonluk kupası sahibini buldu. Kavaklı Stadı’nda çekişmeli mücadelelerle sahne olan turnuvanın finalinde Hasaneynspor ile Selimiyespor karşılaştı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in de takip ettiği müsabakadan galibiyetle ayrılan Hasaneynspor, şampiyonluk kupasın sahibi oldu.

 

ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU SAHADA KUTLADILAR

Şampiyon takıma kupasını takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Şampiyon Hasaneynspor’u, finalist Selimiyespor’u, turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımları, Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Ergün Uzuner ve yönetimini; turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri, tribünleri dolduran ve coşkulu tezahüratlarıyla turnuvaya büyük renk katan ve şenlik havasında geçmesini sağlayan taraftarları tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751