KÖYLÜ PAZARINDA SONA GELİNDİ

“ 780 metrekarelik alanda kurulacak köylü pazarı çelik konstrüksiyon iskelet üzerine yarı kapalı sundurma şeklinde yapılıyor” diyen İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammet Ergin pazar içinde 10 araçlık otopark, zabıta birimi, mescit, sosyal alan, tuvaletlerin bulunacağı bilgisini verdi.

 

Köylü pazarının pek çok sıkıntıyı gidereceğine vurgu yapan Ergin, “pazarın tamamlanmasıyla özellikle yer konusunda büyük sıkıntı çeken köylüler de rahat bir nefes alacak. Pazarımız tamamlandığında her köylü kendi ürünlerini satacak. Satış yapacak olanların listesi elimizde olacak. Yerimiz 94 köylüye hitap edebilecek nitelikte. İnşallah yeni açılacak olan bu pazarla birlikte birçok köylü esnafımızı da İzmitlilerle buluşturacağız”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817