banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Koyun : ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
 NİŞAN KURDELESİNİ BAŞKAN ENGİN KOYUN KESTİ


Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Senem Önal ve Faruk Reis Evliliğe giden yoldaki ilk adımı attılar.


Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Senem Önal ve Faruk Reis’in nişan töreni Hacı Osman mahallesindeki evlerinde yapıldı.


Kalabalık bir aile topluluğunun önünde gerçekleştirilen nişan töreninde çiftin yüzüklerini Amca Baki Önal takarken Nişan kurdelesini Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun kesti. Başkan Engin Koyun yaptığı konuşmada Senem ve Faruk’a Allah Tamamına erdirsin dileklerinde bulunarak bir ömür boyu mutlu olmalarını diledi; her iki aile büyüklerini de tebrik etti.


Senem Önal ve Faruk Reis’in Nişan töreninde misafirlerin takılarını taktığı genç çiftin heyecanına ortak oldular. Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık Gençlik kolları SKM Başkanı Adem Koyun ve yönetim Kurulu üyeleri’ de Nişana katılarak genç çifte destek vererek mutluluklar dilediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826