Koyun, Kömürspor’a Sert Çıktı!

Kocaelispor maçını son dakika golü ile kaybeden Kömürspor’da yönetim, zorlu mücadelenin ardından hadsiz bir açıklama yaptı ve Kocaelispor’un cumartesi günü sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçında şike yapılabileceğini ima etti.

“YAPILAN ÇOK YANLIŞ”

Gümüşhaneli olduğu için şike imaları ile uğraşmak zorunda kalan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, yaşanan bu gelişmelerin ardından gazetemize özel bir açıklama yaptı. Koyun açıklamasında, “Bizim dünyamızda böyle bir şey olmaz. Buna prim verir miyiz? Bir takımın hakkını bir başka takıma vermek, benden de bu camiadan da geçemez. Biz çıkıp maçta aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz” dedi.

“İÇİMİZDE DE VAR!”

Bizim bu aşamada böyle şeyleri konuşmamamız lazım. Böyle bir eylem içinde bulunmamız ahlaki olmaz, vicdani olmaz. Bu metni yazanlar maalesef bu kentte de var. Bu insanların hiçbiri ahlak ve vicdan sahibi değiller. Bizler için bu iddiaları yapanlar cumartesi günü maç bitince benim ve camiamızın değerlerinin yüzüne bakabilecekler mi?

“40 YILLIK BİRİKİMİM VAR”

O vicdansız adamlar insanların yüzüne nasıl bakacaklar? Ama onlarda yüz yok, yine bakmaya çalışırlar. Beynimi ve kalbimi nasıl okuyorsunuz? Hadi beni sevmediğiniz için bunları söylüyorsunuz, bu takımın oyuncuları satılık mı? Bu şehirde 40 yıllık birikimimi, itibarımı Gümüşhanespor’a harcayamam. Gümüşhane’nin bizim diğer takımlardan hiçbir farkı yok”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817