banner2779
banner2752
banner2750

 Koyun; ”Muhalefet Umutsuz Vaka”
 Koyun; ”Muhalefet Umutsuz Vaka”

AK Parti Körfez İlçe haftalık toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Engin Koyun, “Muhalefet partisinden mevcut belediye meclis üyelerinin başvuru süresi dolmasına rağmen yeniden aday olmadılar. Muhalefetin zaten umutsuz olduğunu biliyoruz. Körfez’de oy oranımız yüzde 53 ama bu yetmez yüzde 63 almamız lazım. Körfez’de silip süpüreceğiz şeklinde konuştu.

Ahmet YARAR

 

HEDİYE DAĞITACAKLAR

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı`nın haftalık yönetim kurulu toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan ilçe başkanı Engin Koyun, toplantıda üyelere yönelik ziyaretler yapacaklarını vurguladı. Koyun, üyeler için 2 bin adet saat, 8 bin adet kahve ve 8 bin adet Türk Bayrağı hazırlandığını belirterek, “Öncelikle seçim öncesi çalışmalarımız hızla devam edecek. Halkımızla iç içe olacağız. Bu hediyeler mahalle temsilcilerine üye sayısına göre dağıtılacak. Üye ziyaretleri sırasında bu hediyeler takdim edilecek. Ayrıca, üyelerden gelecek talep doğrultusunda  milletvekili ve belediye başkanları ile de tekrar ziyaretler yapılacak`` diye konuştu. 


KOYUN;”20 EYLÜL’DE HERŞEY BELLİ OLACAK”
Sıcak gündem ile alakalı açıklamalar yapan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun;” Genel merkezden yapılacak aday açıklamasına kadar belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu alınmıyor. 20 Eylül günü yapılacak il başkanları toplantısından sonra takvim netleşecek”dedi

 

“OY ORANIMIZ %53”

Engin Koyun, yapılan kamuoyu yoklamalarında Körfez ilçede yüzde 53`lük oy yüzdesine sahip olduklarının anlaşıldığını ifade ederek, ‘`Muhalefet partisinden mevcut belediye meclis üyelerinin başvuru süresi dolmasına rağmen yeniden aday olmadıklarını gördük. Bu bize moral verdi ama rehavet olmasın. Kamuoyu yoklamaları ilçede oy yüzdemizi 53 gösteriyor. Hedefimiz yüzde 63 olmalı`` şeklinde konuştu.  Yönetim kurulu üyesi Halil Küçük`ün getirdiği kavunların ikram edildiği toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751