Koyun'' Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır.''
Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve yönetimi 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İlçede görev yapan en yaşlı öğretmeni bularak Öğretmenler gününü kutladı.


 Körfez E.M.L'de görev yapan ilçenin yaşlı öğretmeni Sebahattin Sivri'yi ziyaret edip tüm öğretmenler adına öğretmenler gunünü kutlayan İlçe Başkanı Engin Koyun günün anısına kısa bir de konuşma yaptı.


Koyun'' Öğretmenlerimiz bir ülkenin yetiştirdiği kuşaklara, hamurunu ve mayasını katan, yoğuran ve şekil veren ustalardır. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın doğru ve daha kaliteli eğitim alması ise öğretmenlerimizin çok daha uygun koşullarda ve yüksek moralle mesleklerini icra etmesiyle mümkün olduğunun bilincinde olan, siyasi iktidarın bir temsilsi olarak bunu açık bir dille ifade etmek isterim.

 Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin gününü hürmetle, şükranla kutluyor; ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817