banner2779
banner2752
banner2750

Koyun : Polis Teşkilatımızı kutluyorum
 Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun  beraberindeki bir heyetle Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ı ziyaret etti. 

Polisin halkın huzur ve güveni için fedakarca görev yaptığını belirten İlçe Başkanı Engin Koyun, “Güvenlik güçlerimiz çağın gereksinimlerini kullanarak suç ve suçluyla etkin bir mücadele yapıyor.  Bu vesile  ile Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümünü kutlar, ilimizin  ve İlçemizin huzuru ve güvenliği için fedakârca görev yapan polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim'' dedi. 

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun Emniyet Müdürü Coşkun Opak'a günün anısına  bir de  çiçek takdim etti. 


Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak ise “Polis Haftası” etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Türk Polis Teşkilatı’nın kurulduğu günden beri asayişin sağlanmasında büyük görevler ifa ettiğini dile getiren Opak, teşkilatın görevini başarı ile yaptığına dikkat çekti. Opak''

Halkın can ve mal güvenliğini temin etmek maksadıyla mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polis teşkilatına suç ve suçluyla mücadelede herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini de ifade eden Emniyet Müdürü Coşkun Opak, “Kendilerine yasaların verdiği yetkiyi yine yasalar çerçevesinde başarıyla kullanan polisimiz suç ve suçluyla mücadele ediyor. Bu mücadeleyi teşkilatımız teknolojinin her geçen gün artan yeniliklerine çok rahat ayak uydurarak gerçekleştirmeye çalışıyor. İlçemizde de polis teşkilatımız başarılı görevler ifa ediyor. dedi. 


Körfez İlçede kısa sürede ses getiren çalışmalara imza atan Emniyet Müdürü Coşkun Opak yapılan ziyaretten çok memnun oldu. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, başarılarınızın devamını diliyorum diyrek  günün anısına bir de çiçek takdim etti.


Emniyet Müdürü Coşkun Opak İlçede uygulamaya koydugu '' Kırık Camlar Teorisi'' adlı programı anlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751