banner2779
banner2752
banner2750

Koyun : Şehitlerimizin yakınları bizlere emanettir
 Koyun' dan şehit ailesine ziyaret
Ak Parti Körfez ilçe Başkanı Engin Koyun ve ekibi  Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü dolayısıyla Körfez İlçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Körfez İlçedeki Şehit yakınlarını ziyaret eden Başkan Engin Koyun ve ekibi Şehit Polis Memuru Suat Orak'ın ailesini ziyarette Şehitlerimizin yakınları bize emanettir. dedi. 



Körfez İlçede gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan ilçe Başkanı Engin Koyun’’
Şehit ve gazilerin, millet ve ülke için canlarını ortaya koyduklarını kaydetti. Şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyleyen Koyun,, "Devlet ve millet olarak hem manevi hem maddi olarak her zaman şehit aileleri gazilerimizin yanındayız. Gönül arzu eder ki hiçbir askerimiz ve Polisimiz şehit olmasın, ama hayatın gerçekleri maalesef birçok ailemiz bu acıyı yaşıyor. Tekrar tekrar Orak ailesine sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret Şehidin ruhuna okunan dualarla son buldu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751