Koyun ve ekibinden Civelek’e hayırlı olsun ziyareti
Başkan Koyun , Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

HACILARA KONUK OLDU


Başkan Engin Koyun, hac görevlerini tamamlayarak kutsal topraklardan ilimize dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'i, ziyaret etti. Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Koyun'a zemzem ve hurma ikram edildi.

ANILARINI PAYLAŞTILAR

Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşayan hacılar, Başkan Engin Koyun ve ekibiyle   yaşadıkları o güzel anları paylaştı.  Sohbette Civelek  hatıralarını paylaştı.

HUZUR BULUYORUZ
Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Engin Koyun ve beraberindeki kalabalık heyet, ‘’Hacılarımızdan kutsal topraklarda yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymış gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyoruz’’ dedi. İl Başkanı Civelek de, Başkan Engin Koyun ve beraberindeki heyete ile  kutsal topraklarda yaşadığı duyguları anlattı.

Yapılan Hac ziyaretine . Korfez Belediye Baskanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclis üyesi Ahmet Yagiz, Körfez Belediye BSK Yrd.Mehmet ŞENDOĞAN ,Yarpas Genel Muduru İsmail Baran, Hereke Koordinatorü Faruk Denli, İlçe Yönetim kurulu üyeleri Yusuf Baki ,Mehmet Şahin, Selim ÇALIŞKAN ,Halil Küçük ,Fahri Şik, Erol Gunduz, Mustafa Kaymak, Hetem Karahanci ,Kadin kollari Baskani Nesrin Duran ,Körfez Meclis üyelerinden Nurettin Yildirim ,Turgut Caferoglu ve  Danisman Mitat Atalay katıldı.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817