KOYUN : YENİ YÖNETİMİNİZ HAYIRLI OLSUN
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve Beraberindeki heyet’ten Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti.  

 3. Dönem Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Mustafa Efe ve Yönetim Kurulu üyelerine, yapılan ziyarete AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun Teşkilat ve SKM Başkanı Mehmet Şahin Başkan Yardımcıları Mustafa Yaman, Abdullah Parlak, Bekir Sarıgül, Şaban Aydın Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nimet Yazıcı Kadın Kolları Başkan vekili Kadriye Köksal Danışman Mitat Atalay katıldı.

 

KTO Başkanı Mustafa Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Engin Koyun ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı. Başkan Engin Koyun Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve yeni seçilen Yönetim Kurulunu tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Bundan önce hizmet eden KTO yönetimine de Körfez İlçe için yapmış oldukları çalışmalardan ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Engin Koyun yaptığı konuşmada Körfez İlçe’nin şanslı bir ilçe olduğunu Tüm sivil toplum örgütleriyle birlik beraberlik içinde ortak hareket ederek örnek bir ilçe konumuna geldiğini bundan sonraki günlerde de birlik ve beraberlik içinde Körfez için her alanda yapılacak çalışmalarda ortak hareket edileceğini belirtti. Başkan Koyun İlimiz ve ilçemiz Sanayi ve Liman şehri olarak anılmaktadır. Son zamanlarda başta Bakanımız ve AK Parti Milletvekillerimizin yapmış olduğu çalışmalarla Kentimiz Turizm ve Kültür şehri olmaya da aday olmuştur. Sanayi şehri olarak hafızalarda yer etmiş ilimiz ve ilçemiz Turizm ve Kültür alanlarında yapılacak yatırımlarla ortak projelerle sadece Türkiye’miz için değil tüm Dünya için cazibe merkezi haline geleceğine inandığını belirtti.

 Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Efe AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Efe Başkan Koyun’un yapmış olduğu konuşmaya tamamen katıldığını Turizm ve Kültür alanında yapılacak çalışmaların ilimiz ve ilçemiz için çok önemli olduğunun altını çizdi. KTO Yönetim Kurulu olarak yeni ve genç bir yönetim kurulu oluşturduklarını birlik ve beraberlik içinde her türlü hizmet için taşın altına ellerini koyacaklarını söyledi. Özellikle Körfez ilçemizin geleceği için bizlere çok iş düşmektedir. Birçok proje üretip yapılacak projelere de destek vereceklerini ifade etti.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817