banner2779
banner2752
banner2750

Kral Lear’e ilgi büyük
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni sezondaki ilk oyunu olan ‘Kral Lear’ büyük ilgi görmeye devam ediyor.

 

GÜÇ VE İKTİDAR HIRSI

İmparatorluğun artık çürümeye ve dağılmaya yüz tuttuğu bir süreçte, Lear’ın ülke yönetimini üç kızı arasında paylaştırması ile başlayan güç ve iktidar kavgasının; entrikaların, gizli işbirliklerin ve ihanetin konu edildiği oyun, ilk gösteriminden bugüne dek kapalı gişe oynuyor. Tiyatroseverler tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen ‘Kral Lear’  6- 7- 8 Aralık tarihlerinde SDKM’de sergilenmeye devam edecek.

 

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Özdemir Nutku’nun dilimize çevirdiği, tiyatro tarihinin en zor eserlerinden biri olarak kabul edilen oyunu, ünlü İngiliz yönetmen Malcolm Keith Kay yönetti. Yardımcı yönetmenliğinde Gülcan Kay ve Koray Onur, Dekor ve Kostümde Efter Tunç, Müzikte Çiğdem Erken, Işık Tasarımda Yaşar Demirkıran, Ses Tasarımda İlker Sevüker’in görev aldığı Kral Lear’da Ümit Bakış, Engin Benli, Funda İlhan, Koray Onur, A. Yaşar Özveri, Serhat Güzel, Ozan Şahin, Fatih Sevdi, Esra Bezen Bilgin, Pınar Ünsal, Çağrı Mengüç, Utku Oğuz, Ferdi Yıldız, Erdem Irmak, Tekin Ezgütekin, Cemal Aldiç, Volkan Dinç, Çağla Buldak ve Salper Saydam rol alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751