KREDİ ÇEKTİ, İSTEYİNCE DE VURDULAR

Alınan bilgi ve iddialara göre Muhsin Boztaş (51) adlı şahıs, Hereke sahilde bir arkadaşı ile otomobil içinde sohbet ederken, yanlarına yaklaşan ve sigara yakmak için çakmak isteyen, kapşonlu bir genç tarafından vuruldu. Muhsin Boztaş, çakmağı uzattığı sırada şahsın kendisini sağ bacağından vurduğunu, daha sonra da biraz ilerde bekleyen ve kiralandığı öğrenilen otomobile binip kaçtığını söyledi.

Muhsin Boztaş, çakmağı uzattığı sırada şahsın tabancayla sağ bacağına ateş ettiğini, ardından da biraz ilerde bekleyen otomobile binerek kaçtığını söyledi. Olaydan sonra arkadaşı tarafından Hereke Sağlık Ocağı’na götürülen Boztaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Boztaş’ın bacağındaki kurşunun ameliyatla çıkartılacağı öğrenildi.

Boztaş, hatır için kredi çektiğini ve bu olayın o nedenle yaşandığını söyleyerek, ‘’İnşaat yaparken sıkışan tanıştığım N.B. adlı şahsa 57 bin lira kredi çektim. Kredileri ödemedi ve bunu için aramama rağmen oralı olmadı. Bir süre sonra da telefonlarımı açmadı. Evine gittim ve zor durumda kaldığımı, bankaya kredileri yatırmasını istedim. Hemen akabinde de bu olayı yaşadım. Beni vuranı tanımıyorum ama N.B. ve E.K. nin azmettirdiğini düşünüyorum. Olayda kullanılan ve şahsın kaçtığı otomobil de kiralık çıktı’’ dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı başlatırken, iddiaları ve verilen isimleri araştırmaya başladı. Silahla yaralanan Muhsin Boztaş, Hereke’de galericilik yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817