KSMMMO’DAN BAŞKAN BULUT’A ZİYARET
 FİKRET GÖKMEN TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Gökmen, “bugün aylık olağan meclis toplantımızı Derince ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Derince Belediyesi’ne ve sayın başkana bizlere belediyemizin meclis toplantı salonunun kullanımı konusunda destek olduğu için teşekkür ederiz. Sayın başkana bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
DERİNCE’NİN KAPISI HER ZAMAN AÇIKTIR
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bulut konuşmasında, “KSMMMO kentimizin önemli kurumlarından, meslek birliklerinden birisi. Ziyaretten ve KSMMMO’nun meclis toplantısını Derince’mizde yapmanızdan ötürü mutlu olduk. Belediyemizin kapısı her zaman KSMMMO’ya açıktır. Bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817