banner2779
banner2752
banner2750

KSMMMO’dan konserli kutlama
 Muhasebeciler Haftası etkinlikleri ilimizde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliklerin ilk adresi Kocaeli Valiliği Atatürk anıtı olurken, programlar gün boyunca devam etti. Muhasebeciler ve mali müşavirler bu önemli günde birlik ve beraberlik görüntüleri verdi..


ETKİNLİKLER VALİLİKTE BAŞLADI
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, Muhasebeciler Haftası’nı doludizgin geçirdi. Kocaeli Valiliği Atatürk anıtında gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve beraberindekiler 25. Yıl pastasını hep birlikte kestiler.

ÖNCE KOKTEYL SONRA MÜZİK ZİYAFETİ
Valilikte gerçekleştirilen etkinliğin ardından kutlamaların ikinci adresi ise KSMMMO hizmet binası oldu. Oda binasında önce üyelerin geniş katılımıyla 25. Yıl kokteyli gerçekleştirilirken ardından ise adeta bir müzik ziyafeti yaşandı. TRT Ses Sanatçısı İnci Yaman yönetiminde, Gönül Dostları Türk Müziği topluluğu tarafından Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi, şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

MESLEĞİMİZ RİSK ALTINDA

Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “bu kadar ağır bir iş ve ekonomik risk altında olan bir başka meslek camiasının olmadığı kanaatindeyiz. Bütün bunlara karşın hak ettiği ücreti süresinde hatta hiç alamama gibi bir durumumuzda meslek mensuplarımızı zor durumda bırakmaktadır” diyerek değerlendirmelerde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751