KSMMMO’dan seminer atağı
 Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Nisan ayını gerçekleştirilen etkinliklerle birlikte son derece verimli bir şekilde geçiriyor. KSMMMO’da geçtiğimiz hafta içerisinde oda üyelerine yönelik iki ayrı seminer gerçekleştirildi.

İKİ AYRI SEMİNER
KSMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında önce Yeminli Mali Müşavir Mehmet Altındağ “Kurumlar Vergisi”, ardından ise bir diğer Yeminli Mali Müşavir Recep Selimoğlu tarafından “E-Defter, Berat” semineri gerçekleştirildi.
KURUMSALLAŞMA ATAĞIMIZ SÜRÜYOR
Oda hizmet binasında gerçekleştirilen etkinliklerde konuşan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “oda üyelerimize yönelik kurumsal çalışmalarımız devam ediyor. Üyelerimiz için gerçekleştirilen seminerlerde bu kurumsal çalışmalarımızın önemli bir parçası. Odamızın kurumsallaşması noktasında bundan sonrada çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
KURUMLAR VERGİSİ SEMİNERİ
Oda üyelerine yönelik “Kurumlar Vergisi” semineri gerçekleştiren Y.M.M. Mehmet Altındağ ise, “öncelikle kurumlar vergisinin konusu hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Kurumlar vergisinin kapsadığı alanları iyi bilmek gerekiyor. Bugün bizi meslek mensuplarımızla buluşturan KSMMMO Başkanı Sayın Gökmen ve arkadaşlarına teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.
E-DEFTER SEMİNERİ
“E-Defter,Berat” seminerini gerçekleştiren bir diğer Y.M.M. Recep Selimoğlu ise oda üyelerini e-defter hakkında bilgilendirdi. Renkli kişiliğiyle seminere renk katan Selimoğlu’nun sözü sık sık oda üyeleri tarafından alkışlarla kesildi. Selimoğlu gerçekleştirdiği seminerin ardından KSMMMO Başkan ve yönetimine etkinliğin gerçekleştirilmesinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Ayrıca semineri gerçekleştiren eğitmenlere KSMMMO Başkanı Gökmen tarafından teşekkür plaketi sunuldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817