banner2779
banner2752
banner2750

KSMMMO'na Dördüncü aday

KOCAELİ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 8-9 Haziran’da gerçekleştirilecek olan kongre öncesi Ender Şenol, Kemal Demir ve Taner Öner’den sonra adaylığını açıklayan son isim Sevgi Grubu adına Remzi Özcan oldu. İmperial Park Hotel’de gerçekleştirilen adaylık açıklamasına yönetimde yer alacak isimler dışında gruba destek veren muhasebeci ve mali müşavirler katıldı. Özcan, sloganlarının “İmkansız bir şey yoktur” olduğunu söyledi. 

BEN DEĞİL BİZ

Özcan "Sevgi Grubumuzun amblemi kırmızı karanfildir. 3 yıl önce Sevgi Grubunu kurarak seçimlere girdik ve yönetim kuruluna Yonca Yılmaz ile beraber seçildik, bugünlere geldik” dedi. Diğer gruplardan farkları olduğunu söyleyen Özcan, “Sevgi Grubu olarak 08-09 Haziran'da yapılacak odamızın genel kurulunda ki seçimlerinde yine varız. Ben değil biz odaklı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hayal gücü olan asla yalnız kalmaz. Bizim de hayallerimiz var" diye konuştu.

SEVİYEYİ YÜKSELTECEĞİZ

Mesleki anlamda ki her sıkıntıyı el ele vererek aşacaklarını belirten Özcan, “Her sıktığımız ele, ruhumuzu da katacağız; samimi ve sıcak olacağız. Bu seçimlerde; en güçlü silahımız “Sevgi ve bilgi” olacaktır” dedi. KSMMMO’nun hak ettiği yerde olmadığını belirten Özcan, “Odamızı, diğer ileri odalar seviyesine getirmemiz gerektiğine inanıyoruz.  Bunu da bizler başaracağız.  İmkansız bir şey yoktur, istenirse her şey yapılabilir. Mutlu azınlık yerine katılımcı, şeffaf, demokrat, paylaşımcı ve kollektif bir çalışma içinde olacağız” dedi

YÖNETİM VE DELEGASYON

Remzi Özcan'ın yönetiminde yer alan isimler ise şöyle; Yönetim Kurulu: Yonca Yılmaz, Beyhan Arzu Yüçlen, Nami Şahin, Rasim Özkahraman, Hülya Şenuysal, Öner Tarı. 

Denetleme Kurulu: Mehmet Mollaismailoğlu, Erol Yılmaz Akça, Fatma Dizdar. 

Disiplin Kurulu: Arif Nogay, Berna Temur, Cüneyt Yücetepe, Ayşegül Topçu, Salih Aka. 

Birlik Delegasyonu: Remzi Özcan, Nami Şahin, Beyhan Arzu Yüclen, Mehmet Emin Arslan, Yonca Yılmaz, Vahap Turgut, Ramazan Erol Turan, Serpil Söylemez Ercan, Mustaf Kenar, Mehmet Mollaismailoğlu, Savaş Yıldız, Hızır Sevinç, Sinan Veli, Öner Tarı, Ramazan Şenlikoğlı, Berna Temur, Muzaffer Gürdal, Cüneyt Işık, Sevinç Işık, Ruşen Akçay ve Erol Yılmaz Akça.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751