KSO,Genç ve Kadın Girişimciler Seçimlerini  yaptılar

Kocaeli Sanayi Odası, sergi salonunda yapılan seçimlerde Divan Başkanlığına Atilla Yeldan ,Divan Üyeliklerine Seçkin Ökte ve Sema Karavar Altın getirildiler.İcra Kurulu Üyelikleri seçiminde  Genç ve Kadın Girişimciler ayrı ayrı oylarını kullandılar. Genç Girişimcilerde toplam 59 kişi, Kadın Girişimcilerde ise toplan 63 kişinin oy hakkı bulunuyordu. Genç ve Kadın Girişimcilerde  bu seçimde 6’şar kişiden oluşan İcra Kurulu Üyeliği için birer liste vardı.

    Genç Girişimcilerde  İcra Kurulu üyeliği aday listesi Asillerde : Atalay Kaya, Türkan Öztürk, Ercan Köse, Kadir Çetin, Sait Ertuğ, Gizem Doğa Çil. Yedek üyeliklerde ise : Pelin Kasım Özdamar, Adnan Sancak, Tolga Aysel, Başar Demirel,Onur Özcan,Tanju Taner Dönmez

    Kadın Girişimcilerde ise İcra Kurulu Üyeliği aday listesi Asillerde ; Penbe Kamacı Arslan, Behice Öznur Başaran, Selime Aslı Ünal, Filiz Özoğul Şahinoğlu,Diler Özeren, Hilkat Sönmez. Yedek üyeliklerde ise ; Fevziye Fisun Yıldız, Nur Kanık, Nurten Canayakın, Petek Salman Ayaz, Gülüm Rüya Zeytinoğlu, Ayla Kılıç.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817